Що заборонено робити з телефоном

0
Що заборонено робити з телефоном
Багато власників смартфона щодня неправильно користуються цим пристроєм. Наприклад, деякі й не здогадуються, що телефон не можна класти біля подушки або піддавати пристрій високим і низьким температурам, пише Телеграф.

Усього є чотири звички, від яких необхідно відмовитися, щоб не угробити улюблений гаджет.

Що не можна робити зі смартфоном

Використовувати неякісну зарядку. Неякісний зарядний пристрій "вбиває" смартфон. Дуже частою причиною виходу телефону з ладу стає невідповідний струм зарядки.

Залишати телефон на сонці. Гаджети не витримують впливу критичних температур, оскільки смартфон може сильно нагрітися, і тоді система безпеки вимкне або перезавантажиться. Тривалі сонячні ванни (понад 90 градусів) призводять до поломки чіпів, після чого виходять з ладу інші важливі функції.

Носити телефон у задній кишені. Його можуть вкрасти, або корпус може набути форми тіла, і тоді вийдуть з ладу його чутливі внутрішні компоненти. Телефон просто почне тормозити, а ви навіть не зрозумієте чому.

Користуватися телефоном, лежачи у ванні. Використовувати телефон у ванній заборонено, особливо коли він стоїть на зарядці. Один незручний рух - і дорогий пристрій опиниться у воді, а це також смертельно небезпечно і для того, хто приймає ванну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні