Як обрати м'яке крісло для спальні*

0
1
Як обрати м'яке крісло для спальні*
Спальня, це безсумніву особливе місце для кожного. Тут має панувати затишок, умиротворення та спокій, адже саме в цій кімнаті люди відпочивають та розслабляються після важкого трудового дня. До облаштування цього житлового простору необхідно ставитись особливо ретельно та відповідально. М'яке крісло для спальні може бути не лише функціональною деталлю, а й гарною декорацією, яскравим акцентом. Часто цей предмет прикрашають декоративними подушками або ковдрами відповідного кольору. Так композиція може заграти новими барвами.

Правильний вибір крісла для будинку дуже важливий, адже виріб має безпосередній вплив на стан спини, загальне самопочуття після тривалого перебування в ньому та здоров'я загалом. Оптимальне крісло дозволить, коли ви сідаєте в нього, відчути приємну м'якість. Основна конструкція ідеального крісла – це надійний каркас, якісний наповнювач, міцний оббивний матеріал та легкий механізм трансформації під час розкладання.

Дуже популярні стандартні крісло з високою спинкою. Ці моделі хороші тим, що дозволяють повністю розслабитись під час відпочинку. Хребет користувача на таких меблях не напружується. А також є дуже зручні моделі, що мають спеціальну підставку під ноги.

Також існують крісла іншої форми:

  • Крісло з «вухами» придумали в Англії, щоб захищати від протягу і утримувати тепло від каміна. Сьогодні таке завдання не стоїть, але крісло з вухами все одно залишається ідеальним варіантом для відпочинку прохолодним осіннім вечором.

  • Широке крісло знаходиться десь посередині між звичайним кріслом та диванчиком для двох. Настільки комфортне, що вам не захочеться його ні з ким ділити.

  • Шезлонг – довге крісло, в якому ви можете витягнути ноги. Ідеально для відпочинку із книгою, прослуховування музики, короткого денного сну. І так, воно підходить не лише для вулиці.

  • Клубне крісло відрізняється низьким пухким сидінням з ніжками, високою спинкою та круглими підлокітниками. Вперше з'явилося в XIX столітті в англійському клубі джентльменів – і плавно перемістилося до житлових інтер'єрів.

  • Крісло-бочонок – одна з найпопулярніших моделей. Підлокітники плавно переходять у спинку – така форма дозволяє м'язам спини відпочивати, доки ви сидите.



М'яке крісло - це той елемент меблів, який завжди затребуваний, адже він ідеально підходить для читання книги, відпочинку після важкого дня, розміщення гостей, перегляду телевізора або чаювання. Будучи центром уваги, крісло в будинку має бути максимально затишним, комфортним та якісним. Існує багато моделей крісел, які добре впишуться у куточок спальної кімнати. Класичні моделі виготовляються з підлокітниками, без яких не вдасться довго відпочивати у таких меблях. Важливо, щоб класичне крісло було м'яким та зручним. Це стосується і сидіння, і узголів'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні