Найважливіша потреба для виживання України: у Міноборони розповіли

0
Найважливіша потреба для виживання України: у Міноборони розповіли
На останньому "Рамштайні" питанням номер один було надання Україні засобів протиповітряної оборони. У міністра оборони Олексія Резнікова запитали, чи справді у нас зараз такі проблеми з ППО, як пишуть у "злитих" в мережу "секретних документах".

Резніков наголосив, що ППО залишалося, залишається і буде пріоритетом №1, бо це безпека по всій країні – і у Львові, і у Вінниці, і в Тернополі, і в Одесі, і в Харкові, і в Києві, і в Житомирі, пише РБК-Україна.

Очільник Міноборони наголосив, що надання ППО - це питання виживання України:

"Країна має виживати, для цього ППО – це №1".

Міністр нагадав, що в України - радянська система ППО, до неї виснажуються запаси ракет. Тож наразі потрібно поповнити захист неба західними системами ППО, збільшити їхню кількість та кількість ракет до них.

Резніков переконаний, що й питання надання Україні сучасних літаків теж "доб'ють". Та коли це станеться, він не став прогнозувати. "Коли буде підраховано, хто скільки готовий дати та підтримувати на належному рівні – тоді рішення буде ухвалено", - відповів він.

"Ключова трійка мого запиту: ППО, снаряди для всіх систем, нарощування броньованого кулака або кулаків, танки та броньовані машини різних класів. Це три пріоритети, які не виключають все інше", - озвучив він свої вимоги на останньому "Рамштайні".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні