У США через добу після встановлення страшного діагнозу помер школяр

0
У США через добу після встановлення страшного діагнозу помер школяр
Родина з Філадельфії, США, живе у "жаху" після того, як їхній 16-річний син помер протягом 24 годин після того, як йому поставили діагноз лейкемія, пише ТСН.

Згідно з його некрологом та звітом, Кайл Лімпер помер 13 квітня від зараження крові, викликаного раком, який був виявлений того ж дня.

"До 13 квітня він був абсолютно здоровою та щасливою молодою людиною без ознак хвороби", — йдеться у його некролозі. "Він просто прийшов і забрав його того ж дня".

Його батько, Кен Лімпер, сказав Fox 29, що спочатку він привіз сина на невідкладну допомогу через біль в спині після того, як Кайл грав у баскетбол, а потім відвіз його до лікарні Джефферсона.

"Мені сказали, що за декілька днів, якщо йому не стане краще, привезти його назад. Ну, за декілька днів він навіть підвестися не міг", — сказав тато. "Він навіть не міг встати з ліжка, і мені довелося допомогти йому піднятися, після чого він знову впав на ліжко".

Зрештою Лімпера терміново доправили до дитячої лікарні Св. Крістофера, де лікарі сказали, що органи спортсмена відмовляють через лейкемію.

За 24 години після прибуття до лікарні він помер.

"Це було схоже на жахіття", - сказав Кен Лімпер.

"Я б нікому не побажала цього почуття або ситуації", - сказала мати Джоді Таффе Fox 29.

Кайл був футболістом середньої школи Кенсінгтона. Також він займався легкою атлетикою і боротьбою. Він мріяв грати в американський футбол та вивчати кримінальне право, щоб працювати у ФБР чи у відділі розслідування злочинів. Згідно з його некрологом, Лімпер був настільки зацікавлений у цій галузі, що планував цього літа навчатися у справжніх агентів CSI у Вашингтоні, округ Колумбія.

Підлітка також запам'ятали за його "самовідданість, щедрість, дружбу та любов".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні