Стало відомо, скільки ще часу рф зможе фінансувати війну в Україні

0
Стало відомо, скільки ще часу рф зможе фінансувати війну в Україні
Попри всі накладені на росію санкції, країні-агресору має вистачити грошей на продовження фінансування війни в Україні ще як мінімум на один рік.

Про це пише The Washington Post, посилаючись на інформацію з розсекреченої внаслідок витоку доповіді американської розвідки, пише Телеграф.

Вплив обмежувальних заходів відчули він російські високопосадовці, держструктури й представники бізнесу. Але водночас вони спробували пристосуватися до них. Хоча з політикою кремля щодо України погоджуються далеко не всі представники російської економічної еліти, вони навряд чи відмовляться від підтримки володимира путіна.

"москва покладається на підвищення корпоративних податків, свій суверенний фонд добробуту, збільшення імпорту та адаптованість бізнесу, щоб допомогти пом’якшити економічний тиск", — йдеться у документах.

WP зазначає, що у доповіді американської розвідки нема оцінки ефективності останніх обмежувальних заходів щодо рРосії, а також довготривалих наслідків від запровадження стелі цін на російську нафту.

"Навіть якщо росія теоретично може фінансувати війну ще на рік, оцінка, що просочилася, не розглядає інші фактори, які можуть вплинути на боєздатність росії, такі як витрати на боєприпаси й необхідність вербування або набору нових солдатів", — заявляється в доповіді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні