Чи оголосить путін 9 травня про закінчення війни

0
Чи оголосить путін 9 травня про закінчення війни
Військовослужбовець, колишній радник керівника Офісу президента та міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів в ексклюзивному інтерв’ю розповів, що Володимир Путін не оголосить завершення "СВО" 9 травня, бо його не зрозуміють, пише ТСН.

“Я, чесно кажучи, нічого не очікую від 9 травня. Путіну зараз немає сенсу оголошувати завершення СВО. Якщо вони зазнають суттєвої поразки, тоді можна пояснити, чому Путін щось оголошує. Але якщо він просто вийде і скаже слово “кінець”, то люди ніяк на це не відреагують. Суть в тому, що Пригожин говорив не стільки про війну, стільки про те, що потрібно перейти до оборони. Він мав на увазі, що вони не будуть більше нічого захоплювати, вони захопили і переходять до оборони. Я думаю, що тут Пригожин і озвучив базовий план. Тобто якщо вони спробують забрати Бахмут, але я переконаний, що це не вийде до 9 травня, вони будуть змушені так чи інакше перейти до оборони. У них просто в Бахмуті така ситуація, що вони його або захоплять повністю, або втратять. Тобто не може лінія фронту зупинитися десь посередині чи по якихось кварталах”, - пояснив Віктор Андрусів.

За його словами, російські окупанти це розуміють, тому постійно атакують Бахмут.

“Бо якщо вони зупиняться, то одразу втратять більшу частину міста. Тому що там неможливо закріпитися. Я думаю, що це остання їхня наступальна операція, може вони будуть робити ще якісь маленькі локальні набіги, але в цілому я переконаний, що після 9 травня якраз вони перейдуть до оборони. І вони це показують, без кінця щось будують, хоча це теж не має сенсу, тому що якщо у вас є окоп, а в ньому ніхто не сидить, то нащо він вам”, - підкреслив колишній радник керівника ОП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні