Росіяни після допитів перерізають горло українським полоненим, - СБУ

0
Росіяни після допитів перерізають горло українським полоненим, - СБУ
Російські окупанти не тільки катують українських військовополонених, а й жорстоко вбивають їх після допитів. Зокрема, їм перерізають горло.

Про це свідчить перехоплення СБУ зі східного фронту України, пише ТСН.

Один з окупантів у подробицях розповідає, як перерізає горло полоненому. За його словами, таких випадків вистачає. Вбивають українських військових вночі.

"Людину треба трохи зарізати. Але в мене це не вперше. Мені по**й", - розповідає окупант своїй знайомій про злочин, який має вчинити після розмови з нею.

"Люди, які військовополонені… їх немає сенсу тримати. Ну, тому що всю інформацію з них випитуємо. Далі немає сенсу тримати. Ось їх треба утилізувати", - пояснює росіянин.

Служба безпеки України вже встановила особу ката, його установчі дані, місце служби та коло спілкування. Ним виявився Сучко Євген Юрійович з Новгородської області 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022-го. Він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.

"СБУ працює, аби цей Сучко та кожен воєнний злочинець з РФ поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тис. кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни", - йдеться у повідомленні СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні