У Луганській області загинув український журналіст. ФОТО

0
У Луганській області загинув український журналіст. ФОТО
На війні за свободу і незалежність українського народу загинув військовослужбовець, журналіст і комунікаційник Олександр Бондаренко.

Першою про це написала у соцмережі відома журналістка, головред сайту NV Юлія Мак Гаффі, пише Телеграф.

"Sasha Bondarenko, скажи, що це якась помилка. Не хочу вірити P.S. Знайомі Сашка, який пішов у ЗСУ у перші дні повномасштабного вторгення, пишуть, що він загинув у бою. У мене особисто підтверджень нема наразі", - зазначила вона.

На жаль, сумна звістка виявилась правдою: її підтвердили колеги та друзі бійця у мережі.

"У бою загинув український військовослужбовець, журналіст, працівник Агентства стратегічних комунікацій RMA Олександр Бондаренко", — повідомили у Національній спілці журналістів України.

Луганчанин Олександр Бондаренко загинув у бою з російськими окупантами в районі Кремінної. Як уточнюють знайомі бійця, його життя обірвала куля ворожого снайпера. У журналістиці починав радіоведучим на FM-радіо в Луганську, працював на "ВВС Україна", потім на "ТРК Україна". Звідти пішов у сферу комунікацій. З першого дня повномасштабного російського вторгнення - на фронті.

"Саша загинув у бою. Пішов добровольцем у перший день. Людина сталевої сили волі. Людина правильних мотивацій. Людина з найкращим у компанії плейлистом. Наш великий розум. Наш гумор. Наш чарівний голос. Царство Небесне", - написав колега Олександра Бондаренка з RMA Василь Самохвалов у Facebook.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні