У США водій шкільного автобуса знепритомнів за кермом: школяр врятував однокласників. ВІДЕО

0
У США водій шкільного автобуса знепритомнів за кермом: школяр врятував однокласників. ВІДЕО
У Мічигані, США, 13-річний школяр взяв під свій контроль шкільний автобус, водійка якого знепритомніла за кермом, пише ТСН.

На кадрах із камер відеоспостереження видно, як жінка у кепці дмухає холодним повітрям на обличчя, коли їй стає погано.

Потім вона спілкується радіотелефоном, кажучи, що їй потрібно зупинитися, перш ніж знепритомніти під час водіння у Воррені.

Помітивши, що жінці потрібна невідкладна медична допомога, 13-річний Діллон Рівз, який навчається у сьомому класі, взяв на себе керування автобусом, рятуючи себе, своїх однокласників та водійку.

Щойно вона знепритомніла, Діллон натиснув на гальма і намагався повністю зупинити машину. Серед криків інших школярів Діллон просив їх викликати екстрені служби.

Офіційні особи заявили, що під час інциденту ніхто не постраждав, а водійку автобуса доставили до місцевої лікарні, де вона залишається під наглядом.

Поліція та пожежна служба Воррена відреагували дуже швидко, зайнялися водійкою, а школярів пересадили до іншого автобуса, щоб вони вирушили додому.

Член міської ради Воррена Джонатан Лафферті похвалив Діллона у повідомленні на Facebook, подякувавши йому за "героїчні дії".

Батьки хлопчика також похвалили його в Мережі, а місцеві жителі прикрасили переднє подвір'я його будинку величезною табличкою із написом "герой".

Очікується, що хлопчик отримає нагороду від поліцейського управління Воррена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні