Стало відомо, коли в рф може розпочатися громадянська війна

0
Стало відомо, коли в рф може розпочатися громадянська війна
Після смерті Володимира Путіна мирного переходу влади в Росії не буде. Це стало неможливим через знищення демократичних інститутів в країні, вважає власний експерт німецького видання BILD Юліан Рьопке, пише УНІАН.

На думку аналітика, раніше президент Росії цілеспрямовано видавив з країни всіх демократів і поміркованих опозиціонерів. Тому після смерті або відставки Путіна його нинішні соратники, найімовірніше, розгорнуть силову боротьбу за владу.

Рьопке вважає підготовкою до такої сутички формування в Росії приватних армій, чим активно зайняті зараз міністр оборони Сергій Шойгу, глава "Газпрому" Олексій Міллер і олігарх Євген Пригожин.

"ФСБ, Росгвардія і армія також можуть опинитися під контролем тих чи інших олігархів і впливових посібників режиму. Вкрай малоймовірно, що вони опиняться на одній стороні", — вважає експерт.

Рьопке прогнозує, що після Путіна в Росії розгорнеться "нещадна боротьба" за владу, яка може обмежитися точковими вбивствами, а може вилитися в масштабний конфлікт на зразок громадянської війни. Експерт навіть не виключає можливість застосування ядерної зброї та територіального розпаду держави.

"Ясно одне: зі смертю Путіна точно не буде "все добре", на що вже й не сподіваються навіть оптимісти. Російський диктатор сам подбав про це", - резюмує Рьопке.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні