Жданов назвав три варіанти завершення війни в Україні

0
Жданов назвав три варіанти завершення війни в Україні
Україна має всі шанси завершити війну з російськими загарбниками вже до кінця поточного 2023 року і вийти на міжнародно визнані кордони.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

Він заявив, що наразі бачить три варіанти розвитку подій.

Жданов зазначив, що в України є шанси вийти на міжнародно визнані кордони все цього року.

«Єдине, що не можна сказати точно зі 100%-ю впевненістю, – як піде контрнаступ. Ми всі сподіваємося, і є величезні шанси на те, що він буде успішним, і що ми до кінця 23-го можемо вийти на кордони 1991 року. Це цілком реально», – сказав експерт.

Він заявив, що це був би ідеальний варіант наразі для України, але є і інші. Зокрема це перехід війни у наступний, 2024 рік та підготовка до нового наступу ЗСУ. Також у війну може втрутитись Китай і вимагати встановлення миру в обмін на українські території.

«Найгірший для нас варіант – це Китай зі своїми мирними ініціативами... Я більше, ніж упевнений, що Китай наполягатиме на переговорному процесі. Переговорний процес буде мати на увазі негайне припинення вогню. І можемо вляпатися з вами з цим Китаєм у "Мінськ-3"», – заявив Жданов.

Він зазначив, що Китай буде вимагати сісти за стіл переговорів на тих рубежах, де зупиниться український контрнаступ.

«Ось цим небезпечно посередництво Китаю. У цьому випадку він отримує найбільші преференції, а ми з вами опиняємося на порозі чергової війни, яка може відбутися через деякий період, коли росія перегрупується і відновить свою боєздатність», – заявив Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні