У власному будинку трагічно загинула жінка. ФОТО

0
У власному будинку трагічно загинула жінка. ФОТО
28 квітня о 08:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Алтинівка Конотопського району.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

Виявила пожежу сусідка, яка побачила охоплену вогнем веранду будівлі. На гасіння залучили місцеву пожежну команду. Також, подолавши відстань близько 21 км, на місце виклику прибуло відділення чергового караулу 19-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Кролевець.

Як було встановлено, горіння відбувалося, як у будинку, так і на горищі. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у захисних апаратах. Під час гасіння вони виявили тіло загиблої господарки, 1942 р.н.. О 09:23 загоряння локалізували, запобігши подальшому поширенню вогню. А о 10:48, використавши на гасіння близько 20 т води, пожежу ліквідували.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні