Під час конфлікту чоловік наніс 18 ножових поранень товаришу. ФОТО

0
Під час конфлікту чоловік наніс 18 ножових поранень товаришу. ФОТО
На одній із вулиць міста Фастів, що на Київщині люди виявили закривавлене тіло чоловіка. Про це повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Правоохоронці розпочали пошук та встановлення особи, причетної до вчинення вбивства. На тілі потерпілого правоохоронці виявили 18 ножових поранень.

«Як з’ясувалося, 43-річний чоловік наніс численні поранення ножем в область шиї та обличчя своєму опонентові на фоні давнього конфлікту. Фігурант покинув понівечене тіло та втік», - додали в поліції.

На жаль, 45-річний потерпілий помер в реанімаційному відділенні лікарні.

За місцем проживання працівники управління карного розшуку та Фастівського управління поліції Київщини вилучили одяг кривдника, на якому залишися сліди скоєння злочину.

Поліцейські затримали підозрюваного у злочині чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства та за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігуранту про підозру <ч. 1 ст. 115 ККУ>.

Зловмиснику загрожує до 15 років за ґратами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні