Стало відомо, яка «перемога» потрібна путіну, щоб закінчити війну в Україні

0
Стало відомо, яка «перемога» потрібна путіну, щоб закінчити війну в Україні
У Кремлі хочуть захопити Бахмут, за який вже не перший місяць ведуться жорстокі бої, до 9 травня. Президент Російської Федерації Володимир Путін нібито має намір після цієї "перемоги" оголосити про закінчення війни, пише УНІАН.

Після захоплення українського міста-фортеці армія РФ може втратити здатність продовжувати наступ. Ще влітку 2022 року просування окупантів забуксувало після боїв за сєвєродонецьку агломерацію.

Передбачається, що окупанти почнуть втрачати вже захоплені території України після контрнаступу ЗСУ. Таким чином, оголошення про "закінчення війни" буде лише спробою закріпитися на тимчасово окупованих територіях України.

У разі, якщо Москва піде за цим сценарієм до контрнаступу ЗСУ, то є ризик, що світові політики почнуть тиснути на Київ для початку переговорів замість бойових дій. Така ситуація може збільшити число країн-"миротворців", що матиме негативні наслідки для України. У зв'язку з цим завдання Києва - утримувати Бахмут і не дати Москві отримати хоч якусь "перемогу" до початку контрнаступу української армії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні