В Україні 33-річний чоловік вербував жінок для сексуального рабства. ФОТО

0
В Україні 33-річний чоловік вербував жінок для сексуального рабства. ФОТО
Правоохоронці затримали чоловіка, який вербував українських жінок для сексуальної експлуатації за кордоном, повідомили у Київській обласній прокуратурі.

Зазначається, що 33-річний житель Сум шукав через інтернет жінок, які у скрутному матеріальному становищі. Він пропонував їм роботу за кордоном з високою зарплатою за умови, що частину прибутку вони будуть віддавати «роботодавцю».

Під вплив потрапила мешканка Київської області. Чоловік чинив на неї психологічний вплив, після чого схилив її до роботи на території Німеччини. Там вона повинна була надавати сексуальні послуги.

Підозрюваний купив для неї квиток на автобус та надавав чіткі інструкції, як далі їй переміщуватися за кордоном.

Правоохоронці затримали чоловіка 27 квітня та оголосили йому підозру за фактом вербування людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану потерпілого (ч. 2 ст. 149 КК України).

Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 238 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні