Чому Винник не виходить на зв'язок

0
Чому Винник не виходить на зв'язок
Товариш співака Олега Винника, музикант і військовослужбовець Роман Недзельський переконує, що зі співаком все добре, він продовжує писати пісні. Він також відповів на питання, чи повернеться артист в Україну, пише 24 канал.

Недзельський зізнався, що продовжує спілкуватися з Олегом Винником. Вони навіть кілька разів бачилися в Німеччині з питань благодійного фонду виконавця.

На думку Недзельського, Олег приїде в Україну.

"У нього тут студія, майно, могили батьків, є родичі. Звичайно приїде. Всьому свій час. Багато зайвих розмов спровоковано не зовсім чесно і на руку", – вважає друг співака.

За його словами, з Олегом Винником все добре, він продовжує писати пісні українською мовою. Він пояснив, що у Винника вже немає українських номерів, старі телефони залишилися в менеджменту.

Недзельський наголосив, що співак допомагає Україні.

Роман Недзельський пояснив, що співака в заручниках ніхто не тримає, але він "обмежений у засобах комунікації".

"Можливо, Олег обмежений у засобах комунікації, оскільки він більше займався творчістю. А всі контакти, сторінки – це все йшло через менеджмент… Мені так здається, я не можу цього стверджувати. Якби в нього були якісь проблеми, він би мені сказав", - зазначив Роман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні