У селі сім бійцівських собак покусали жінку з маленькою дитиною

0
У селі сім бійцівських собак покусали жінку з маленькою дитиною
Правоохоронці Київщини вилучили собак бійцівської породи кане-корсо у власника розплідника з Ірпеня. Днями працівники Бучанського управління поліції провели обшук у приватному домоволодінні в селі Михайлівка-Рубежівка, що під Ворзелем, пише Вечірній Київ.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили сім псів, після чого кінологічна служба на спецавто для перевезення службових собак доставила тварин на перетримку до ветеринарної клініки.

Нагадаємо, що 10 квітня в селі Михайлівка-Рубежівка кане-корсо покусали 35-річну жінку з семирічною донькою, які вийшли на прогулянку. Їхній сусід — власник розплідника вивів на повідку собак і забув зачинити двері розплідника.

Пси, які знаходилися всередині, вибігли на двір та покусали матір з дитиною. З чисельними ранами тулуба та кінцівок їх госпіталізували до лікарні.

За фактом нанесення необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу) правоохоронці розпочали досудове розслідування. Господарю тварин, які покусали жінку з дитиною, загрожує покарання від громадських робіт до двох років тюрми. Собак можуть приспати.

Кане-корсо — це бійцівська порода собак, орієнтована на захист і охорону. Їхня вага може сягати 50 кілограмів, а зріст до 65 сантиметрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні