--> Хто з військових може звільнитися зі служби у 2023 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто з військових може звільнитися зі служби у 2023 році

0
Хто з військових може звільнитися зі служби у 2023 році
Верховна Рада України ухвалила закон "Про внесення змін до статті 26 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо розширення підстав звільнення з військової служби деяких категорій громадян в період воєнного стану" №8009, пише ТСН.

Звільнятися з військової служби можуть ті військові, у кого близькі родичі (чоловік, дружина, син, донька, батько, мати, дід, баба чи рідний (повнорідний, неповнорідний) брат чи сестра) загинули або зникли безвісти під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, а також під час забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії проти України під час дії воєнного стану.

Згідно із законом право на звільнення за цією підставою отримують:

військовослужбовці, які проходять військову службу на заклик під час мобілізації;
військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні