--> На очах у батька 14-річну дитину вбила бомба рф. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На очах у батька 14-річну дитину вбила бомба рф. ФОТО

0
На очах у батька 14-річну дитину вбила бомба рф. ФОТО
На Чернігівщині 1 травня російська керована бомба вбила 14-річного підлітка Валентина Мехедова, який перребував недалеко від школи із батьком. Хлопчик не встиг добігти до будинку лише кілька метрів, коли уламок влучив йому в шию, пише Обозреватель.

У той трагічний день 14-річний хлопчик разом із батьком поверталися додому в селі Лизунівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Їм залишалося декілька метрів додому, як в небі почувся страшний гул, а потім пролунав вибух. Росія запустила з винищувачів із боку Брянської області керовані авіаційні бомби з крилами. Одна авіабомба впала поряд із батьком та сином на території школи, що не працює. Коли дим трохи розвіявся, батько побачив свого сина, у якого вся шия була у крові. Уламок влучив у шию хлопчика, поранення було смертельним.

Староста села Михайло Лельотко розповів, що Валік був наймолодшою дитиною в сім'ї. Має ще двох старших братів, обоє зараз на фронті, захищають Україну. Хлопчик дуже пишився ними, виставляв їхні фото у соціальних мережах.

Школа у селі давно вже не працює. Діти їздять на навчання до іншого села Печеніги. Там хлопчик закінчував 8-й клас. Вчителі розповідаю, що Валік був блондином із шикарними очима та сяючою усмішкою. Любив спорт, грав у футбол, завжди допомагав, якщо його просили про щось.

"Він ріс у простій родині. Мама у них займається домашнім господарством, а батько їздить на заробітки до Києва", – додає староста.

Жителі села розповіли, що зараз росіяни, немов оскаженіли. Часто вони чули вибухи у сусідніх селах, а щоб авіабомби прилетіли до них – це вперше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні