Відома українська акторка зробила пірсинг в носі. ФОТО

0
Відома українська акторка зробила пірсинг в носі. ФОТО
Ксенія Мішина вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю та своїм виглядом. Відома українська актриса показала фотографії зі стильною масивною сережкою, пише Woman24.

Відома українська актриса Ксенія Мішина нещодавно поділилась на особистій сторінці свіжими фотографіями з нового фотосету. Знаменитість позувала на кадрах у стильному чорному корсеті та з масивними аксесуарами. Крім цікавих сережок у вухах, в очі також впав і пірсинг у носі відомої актриси. Зірка вирішила поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом та здивувала фанатів несподіваним образом.

Знаменитість продемонструвала себе у доволі сміливому образі. Ксенія Мішина зібрала волосся у навмисно хаотичну зачіску та зробила стриманий макіяж. Актриса обрала для фотосесії стильні сережки у вуха, а ось на носі зірки красувались дві масивні прикраси.

Втім, насправді відома українська актриса не пробивала ніс у майстра. Для нової фотосесії Ксенія Мішина обрала так звані “обманки” – прикраси, які імітують сережки, втім для носіння не вимагають наявність пробиття тієї чи іншої частини тіла. Слід зазначити, що з такою прикрасою актриса виглядає доволі цікаво.

В описі до нової публікації у своєму блозі Ксенія Мішина порадила шанувальникам ніколи не замислюватись над тим, що про них думають люди навколо. Ба більше, відома українська актриса зазначила, що з людьми, які змушують когось вважати себе неідеальними, потрібно припиняти спілкування назавжди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні