У селі 3-річна дитина впала у колодязь

0
У селі 3-річна дитина впала у колодязь
4 травня близько 18.00 на вулиці Центральній в с. Бухуни Миргородського району у колодязь глибиною близько 10 метрів впала 3-річна дитина. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Полтавській області.

Надзвичайники, які прибули на місце події, витягли хлопчика на поверхню та передали медикам. До проведення рятувальних робіт залучалися троє рятувальників 3-го державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки.

За інформацією департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної військової адміністрації, о 18.23 хлопчика привезли до Шишацької ЦРЛ із загальним переохолодженням, закритою черепно-мозковою травмою та набряком мозку. Стан його здоров’я – тяжкий.

За попередніми даними, дитина впала до колодязя у власному дворі через необережність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні