Чоловік вбив дружину та сховав її тіло

0
Чоловік вбив дружину та сховав її тіло
Трагедія сталася в березні цього року. Чоловік приховував вбивство своєї співмешканки та заявив у поліцію про її зникнення.

Про це повідомили у обласній поліціі.

У березні 32-річний мешканець Піщанської сільської громади заявив в поліцію про зникнення своєї дружини. Жінка, яка мала інвалідність, була оголошена у розшук як зникла безвісти. Проте вже в травні чоловік знову звернувся до поліцейських із зізнанням в усвідомленому вбивстві. Він розповів, що вбив співмешканку, а її тіло сховав на скотомогильнику за селом.

За словами чоловіка, 18 березня він посварився із жінкою та агресивно відреагував на конфлікт. Він, обурений поведінкою жінки, штовхнув її на землю, зверху натиснув вагою свого тіла і з силою затиснув рукою шию. А, коли відчув, що спротиву немає, він переніс її подалі від місця мешкання до скотомогильника.

Підозрюваний вказав місце де сховав тіло, під час слідчих дій вбиту знайшли поліцейські.

Тіло вилучили та направили на розтин. За висновком судово-медичного експерта, смерть 29-річної жінки настала унаслідок удушення, – зазначили правоохоронці.

Зловмисника затримано, йому висунуто звинувачення в умисному вбивстві за частиною 1 статтею 115 КК України. За скоєне чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні