Батько зарізав свою 16-річну доньку і труїв газом 12-річного сина

0
Батько зарізав свою 16-річну доньку і труїв газом 12-річного сина
На Київщині поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві власної доньки і замаху на життя сина. 16-річна дівчинка загинула від ножового поранення. 12-річний братик сховався у підвалі і викликав правоохоронців.

Про випадок, що стався 2 травня на Обухівщині, повідомили поліція Київської області і Київська обласна прокуратура у Telegram.

За даними слідства, напередодні вбивства під час телефонної розмови підозрюваний посварився з дружиною, яка перебуває за кордоном. Сварка виникла через ревнощі. Щоб помститись жінці, чоловік вирішив убити дітей — 16-річну доньку та 12-річного сина.

Як з'ясувала поліція, посеред ночі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, ревнивець пішов на кухню і ввімкнув газові конфорки. Донька хотіла вимкнути плиту, через що з батьком виникла сутичка. Діти намагалися втекти з будинку, однак їм не вдалося, бо підозрюваний зламав внутрішню ручку вхідних дверей.

Під час суперечки чоловік ударив доньку кухонним ножем. Він зачепив серце, від чого дитина померла на місці. Брат сховався у підвалі будинку, звідки телефоном викликав правоохоронців.

Після вчиненого чоловік намагався скоїти самогубство, порізавши собі руку. Його привели до тями співробітники Обухівського управління поліції, які прибули за викликом. Підозрюваного доправили в лікарню.

За фактами умисного вбивства доньки та замаху на вбивство малолітнього сина (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 КК України) відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі. За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід — тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні