--> Жінка вбила господарку квартири і сховала тіло в колодязі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка вбила господарку квартири і сховала тіло в колодязі

0
Жінка вбила господарку квартири і сховала тіло в колодязі
Після скоєння злочину 46-річна жінка продовжила жити в орендованому у потерпілої помешканні, пояснюючи відсутність господині її поїздкою на заробітки, пише іvasi.news.

У поліції Одеської області повідомили, що в одному з сіл Біляївської міської громади, у покинутому колодязі місцеві жителі помітили тіло людини. Обстеживши його, на поверхню співробітники ДСНС та Нацполіції дістали тіло 48-річної місцевої жительки, з приводу зникнення якої у квітні до поліції звернулася її сестра.

За висновком лікаря судово-медичної експертизи, смерть жінки настала унаслідок різаної рани шиї.

Правоохоронці з’ясували, що до вбивства громадянки причетна уродженка сусідньої країни, яка разом з чоловіком винаймала кімнату в її домоволодінні. Одного дня жінки влаштували застілля, під час якого квартирантка нібито приревнувала господиню до свого чоловіка. Поваливши на підлогу потерпілу, зловмисниця схопила кухонний ніж і вдарила ним її у шию.

Щоб приховати злочин, фігурантка замотала тіло у килим, дочекалася темряви і, коли ніхто не бачив, скинула його в місцевий колодязь, а дім ретельно прибрала. Своєму чоловіку вона збрехала, що власниця маєтку поїхала на заробітки і дозволила їм жити у ньому. Сама ж періодично кидала у колодязь сміття, щоб приховати за ним небіжчицю.

Фігурантці повідомлено про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні