У США маленька дитина вбила 23-річного батька: як це сталося. ФОТО

0
У США маленька дитина вбила 23-річного батька: як це сталося. ФОТО
Жінка виявила, що знову вагітна за декілька годин після того, як її чоловік загинув у жахливій аварії за участі одного з їхніх дітей.

23-річний Джонатан Родрігес помер від отриманих травм, коли один із його синів заліз до вантажівки і випадково наїхав на нього, коли він висмикував несправний перемикач передач, повідомила поліція, пище ТСН.

Аварія сталася, коли він прибирав двір свого будинку в Сантаквін, штат Юта, 6 травня близько 16:30 за місцевим часом, завантажуючи каміння до кузова вантажівки.

Автомобіль також збив матір Родрігеса, 47-річну Соню, коли та спускалася схилом. Попри зусилля екстрених служб із порятунку батька двох дітей, Родрігес помер на місці події.

Його матір було доставлено до лікарні, де вона лікується від отриманих травм.

Згодом дружина Джонатана Дейзі дізналася, що вагітна третьою дитиною пари. Пара виховувала двох синів віком 3 та 5 років.

Сім'я не знала, що чекає на дитину, до того, як сталася трагедія, і назвала вагітність "останнім подарунком" Родрігеса своїй дружині.

Сестра Дейзі – Сара Муньос – віддала шану Джонатану, описавши його як людину, яка "попереду мала повне життя з мріями та цілями".

"Чоловік моєї сестри Джонатан Родрігес разом зі своєю матір'ю Сонею Родрігес намагалися перешкодити транспортному засобу продовжувати котитися двором, розташованим на схилі. Але, на жаль, їхні зусилля коштували їм, щоб їх розчавила вантажівка. Джонатану було 23 роки, і попереду у нього було повне життя, з мріями та цілями. Ті, хто знав Джонатана, знають, що він був чудовим чоловіком та чудовим батьком для двох своїх синів", - написала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні