На тролейбусній зупинці 18-річна дівчина зайнялася сексом зі своїм хлопцем

3
На тролейбусній зупинці 18-річна дівчина зайнялася сексом зі своїм хлопцем
У Франківському районному суді Львова розглядали справу 18-річної львів'янки про дрібне хуліганство. Наприкінці лютого дівчина займалася сексом на зупинці громадського транспорту на вул. Кульпарківській, про це відомо з матеріалів справи, оприлюднених у квітні, пише ZAXID.NET.

З постанови суду відомо, що пізно ввечері 25 лютого на зупинці громадського транспорту на вул. Кульпарківській дівчина з хлопцем займалися сексом. Проте у документі йдеться, що лише львів'янка діяла розпусно.

«Вчинила дії розпусного характеру, а саме бувши оголеною нижче пояса, вступила в контакт (статеві зносини) з громадянином, чим порушила громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності», – йдеться у постанові суду.

Зазначимо, що чоловіка, з яким у дівчини були статеві стосунки, до відповідальності не притягували та до суду не викликали. Натомість львів'янка на засіданні свою провину повністю визнала.

Суддя Франківського суду Юрій Ванівський визнав львів'янку винною у вчинені адміністративного правопорушення, проте обмежився усним зауваженням. Додамо, що рік тому ще неповнолітню дівчину вже судили за те, що вона пила пиво на спортивному майданчику. Тоді суд теж обмежився усним попередженням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там же дурдом які претензії
Відповісти
Чому визнали винною тільки дівчину? А хлопець, що не усвідомлював що він робить?
Відповісти
хлопець святий що позаривя на неї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні