У селі чоловіка закопали заживо: тіло знайшли через шість днів

0
У селі чоловіка закопали заживо: тіло знайшли через шість днів
В Ізмаїлі на Одещині затримали групу людей, яких підозрюють у вбивстві. 36-річного чоловіка закопали живцем після п'яної сварки. Тіло загиблого знайшли через шість днів. Про це 9 травня повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції в Одеській області.

У поліції розповіли, що про зникнення загиблого повідомила його мати. Слідство встановило, що розшукуваний посварився з 50-річним сусідом під час вживання алкоголю. Той із 27-річним сином та двома знайомими віком 34 та 38 років приїхав ввечері на автомобілі до сусіда додому, змусив сісти в салон і поїхав у лісосмугу біля села Броска. Затримані викопали яму, закопали чоловіка живцем та покинули місце.

Двом фігурантам за заподіяння смерті людині загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Ще двом свідкам за приховування злочину до трьох років ув’язнення.

Підозрюваним у вбивстві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а підозрюваним у приховуванні злочину – домашній арешт. Слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні