У Варшаві українці та поляки влаштували бійку з різаниною

2
У Варшаві українці та поляки влаштували бійку з різаниною
У вівторок, 9 травня, на пляжі Понятувка у Варшаві відбулася масова бійка між поляками та українцями. Про це пише польське видання Super Express.

«Ми отримали інформацію про непорозуміння між двома групами людей. Усі вони були в стані алкогольного сп’яніння. Ми затримали п'ятьох людей. Ми пояснимо обставини і все, що пов’язано з цією подією, пізніше», – прокоментували у поліції, не акцентуючи увагу на національності учасників сутички.

Проте журналісти дізналися, що конфлікт виник між двома групами відпочивальників – поляками та українцями.

«Між групою поляків і українців сталася бійка. Одна людина отримала два ножові поранення, загалом поліція затримала п'ятьох осіб. Потерпілого з двома колото-різаними пораненнями та ще двох людей із незначними травмами обличчя та тіла доставили до лікарні», –зазначили у виданні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П'яні клоуни і тут себе проявили . Втікають від війни , зате розводять колотнечу , і провокацію .
Відповісти
Варшавская резня!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні