Гороскоп на 11 травня: день, в який необхідно пильно стерегти свої секрети

0
Гороскоп на 11 травня: день, в який необхідно пильно стерегти свої секрети
У цей день існує велика вірогідність того, що ваші секрети вийдуть назовні, або попадуть у руки до людей, яким знати певну інформацію про вас не треба, пише Сенсація.

Овен
Не залишайте дорогих вам людей на одинці з їхніми проблемами, і намагайтеся надати максимальну підтримку та допомогу, на яку ви здатні, адже це дуже важливо.

Телець
Розмова з коханою людиною принесе вам дуже неочікувані плоди, і може статися так, що ви разом приймете раптове доленосне рішення.

Близнюки
Ситуація від вас залежатиме, але ви все ж таки матимете певний контроль у своїх руках. Ви можете впливати на деякі аспекти.

Рак
Не відмовляйте коханій людині у допомозі та намагайтеся стати максимально підтримкою у ці дні. Вони будуть доволі непростими і принесуть багато неприємних емоцій.

Лев
Вам важко визнавати правду, особливо, коли вона ставить вас у незручне становище. І тим не менш, щоб рухатися вперед, необхідно закривати старі сторінки.

Діва
Для вас на даний момент немає нічого не можливого. Відпустіть старі образи, пробачте собі помилки і рухайтеся вперед назустріч своїй мрії.

Терези
Ви знаєте краще, ніж будь-хто, через що ви прийшли, і що вам довелося побачити у цьому житті. А тому не дозволяйте іншим нівелювати ваш досвід.

Скорпіон
За вами уважно спостерігають, тож не розслабляйтеся. Мова може йти про керівництво, кохану людину, сім’ю або навіть друзях, які у вас не впевнені.

Козеріг
Мовчання — золото. У цей день найкращий вихід для вас — це не говорити зайвого, а за можливістю взагалі не ділитися жодною інформацією.

Стрілець
Ви зможете обернути ситуацію на свою користь, якщо звернете увагу саме на емоції інших людей. Вам вдасться зманіпулювати чужими діями.

Водолій
Не повертайтеся у минуле, навіть якщо складнощі у поточній ситуації так і налаштовують вас звернутися до людей, які залишилися позаду.

Риби
Вас провокуватимуть на агресивні дії, і вам доведеться стримувати себе, щоб втримати ситуацію у балансі. Це буде непросто, але ви впораєтеся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні