Код щастя і багатства: магічні цифри для кожного знаку Зодіаку

0
Код щастя і багатства: магічні цифри для кожного знаку Зодіаку
Нумерологи вважають, що у кожного знака Зодіаку є своя цифра удачі. Вона допомагає їм ставати щасливими і багатими. Яка цифра є кодом саме вашої удачі, пише Уніан.

Овен
Цифра щастя Овнів -4. Вона допомагає їм знаходити гармонію, домагатися успіхів на роботі. Четвірка може приносити представникам цього знака Зодіаку велику удачу.

Телець
Тельцям ідеально підходить цифра 8. Вона допомагає їм притягувати гроші і досягати небувалих кар'єрних висот. Тельцям варто обирати собі житло і номери телефонів і машини з вісімкою, так вони залучать у своє життя чимало щастя.

Близнюки
Цифра успіху для Близнюків - 7. Нумерологи стверджують, що сімка допомагає представникам цього знака уникати неприємностей. Ця цифра нерідко стає талісманом на удачу для Близнюків.

Рак
Ракам удачу і щастя принесе цифра 3. Представники цього знака Зодіаку вміють досягати вершин, проте іноді їм потрібна підтримка. Ракам варто звертати увагу на трійки, цією цифрою доля нерідко подає їм важливі знаки.

Лев
Нумерологи вважають, що у Левів цифра щастя - 1. Вона допомагає їм знаходити спільну мову з людьми і вирішувати складні завдання. Одиниці можуть відкрити Левам шлях до успіху.

Діва
Ваш код до багатства і радості - цифра 5. Дівам нерідко доводиться стикатися з переживаннями. Обираючи цифри, їм варто звернути увагу на п'ятірку, вона допоможе їм у багатьох аспектах.

Терези
Терезам удачу принесе цифра 6. Нумерологи вважають, що представники цього знака часто намагаються знайти баланс, але їм не завжди вдається вчасно зібратися і знайти бажану рівновагу. Шістка може їм допомогти.

Скорпіон
Скорпіонам ідеально підходить цифра 2. Вона здатна принести представникам цього знака Зодіаку чимало шансів. Не упускайте пропозиції, в яких фігурує двійка.

Стрілець
Цифра багатства для Стрільців - 9. На думку нумерологів, вони можуть заробити чимало грошей, якщо частіше будуть звертати на неї увагу. Крім цього, дев'ятка допомагає Стрільцям знайти любов.

Козоріг
Козерогам варто обирати цифру 4. Вона здатна відкривати нові можливості і залучати в життя позитивну енергію. Четвірка допоможе Козерогам розкрити в собі нові таланти.

Водолій
Водоліям варто звернути увагу на цифру 5. Вона здатна залучити в життя представників цього знака Зодіаку впевненість. Часом Водоліям складно знайти в собі сили для боротьби, п'ятірка їм допоможе.

Риби
Цифра удачі для Риб - 7. Не дарма сімку називають щасливою, вона дійсно приносить удачу. Представникам цього знака Зодіаку ця цифра допомагає досягати вершин і втілювати в життя всі мрії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні