Чоловік під час сварки вбив дружину ударом ножа в серце

0
Чоловік під час сварки вбив дружину ударом ножа в серце
Мешканець Мологівської громади Білгород-Дністровського району заколов свою цивільну дружину ножем у серце через раптово виниклі непорозуміння під час хмільного застілля. Жінка стекла кров’ю у нього на очах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області. 

Коли потерпіла померла, 44-річний підозрюваний усвідомив, що накоїв та побіг до сусідів дзвонити у поліцію.

З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази, що становлять інтерес для слідства – вони відправлені на експертизу.

«Наразі на підставі доказової бази, зібраної правоохоронцями, слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі від семи до п’ятнадцяти років. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де очікує на запобіжний захід», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні