--> Кольори впевненості, щастя чи спокою: який одяг носити для покращення настрою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кольори впевненості, щастя чи спокою: який одяг носити для покращення настрою

0
Кольори впевненості, щастя чи спокою: який одяг носити для покращення настрою
Термінова новина: у розшифровці колірних тенденцій є дещо більше, ніж здається на перший погляд. Дійсно, так само, як ви обираєте намисто чи топ великих розмірів, ваш вибір кольору здатен передати ваш настрій або навіть щось цікавого передати про вас усьому світу, інформує Ukr.Media.

Ми зібрали п'ять найпопулярніших відтінків, щоб показати, що вони говорять про вас і ваш гардероб.

Якщо ви хочете випромінювати впевненість, носіть червоний колір

Сміливий, яскравий, який підходить буквально всім, червоний колір є визначальним кольором сезону. Означаючи силу, енергію і пристрасть, цей відтінок не тільки має чудовий вигляд на сукні-міді (ви отримаєте всі компліменти), а й є значущим вибором для ювелірних прикрас (тож можете купити рубіни).

Якщо ви хочете почуватися щасливішими, носіть жовто-помаранчевий

Життєрадісний відтінок, який підвищує кров'яний тиск і пульс (тільки не до рівня вогненно-червоного), жовто-помаранчевий супроводжує почуття радості. Він вважається кольором щастя та символізує оптимізм, тепло та надію.

Якщо ви хочете виглядати заможною, носіть смарагдово-зелений колір

Цього року в моді кольори та принти 70-х років, як на подіумі Gucci. Особливо це стосується зеленого смарагдового кольору. З одного боку, він символізує природу, але коли він представлений у такому насиченому відтінку, то більше говорить про розкіш та багатство. Надягніть оксамитовий блейзер такого відтінку, і вас можуть прийняти за знавця вуличного стилю.

Якщо ви хочете здаватися привабливою, носіть рожевий колір

Це правда: ми досі не можемо з ним змиритися (він справді настільки фотогенічний). І хоча він уже давно (стереотипно) асоціюється з усім "дівчачим", рожевий досить різноманітний, і рівень інтенсивності може впливати на його значення. У даному випадку він передає почуття турботи і ніжної любові до себе та інших (як це заряджає). Але знаєте що? Нам це навіть подобається.

Якщо ви хочете почуватися спокійніше, носіть пудровий блакитний колір

Всім відомо, що блакитний колір асоціюється з небом та водою, тому цілком логічно, що цей колір змушує вас почуватися спокійно. Але чи знаєте ви, що він також вважається надійним? Хороша ідея для наступної співбесіди, вечері з родичами хлопця або презентації вимогливих клієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні