«Розслаблятися зарано»: українців попередили про загрозу з боку рф

0
«Розслаблятися зарано»: українців попередили про загрозу з боку рф
Агресорка Росія зменшила кількість ракетоносіїв в акваторії Чорного моря. Наразі на бойовому чергуванні залишилося два ракетоносії, які мають близько 16 "Калібрів".

Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

За її словами, у морі наразі вирує шторм - хоч він і не критичний. Втім, розслаблятися зарано, наголошує Гуменюк. Адже ворог може продовжити ракетні атаки.

"Корабельне угруповання ворога тримається у розгорнутому стані - це 11 одиниць, серед яких наразі залишилось два надводних ракетоносії. Це 16 "Калібрів" готових до використання. Дещо зменшено (кількість кораблів - Ред.) у порівнянні з періодом підготовки та проведення активних дій ракетних атак, пов’язаних з їх "сакральними датами", - розповіла представниця ЗСУ.

Гуменюк розповіла, що інші носії "Калібрів" заведенні до пунктів базування для переспорядження. Але кораблі можуть повернутися до акваторії вже протягом двох-трьох годин.

"Тож розслаблятися зарано, адже ворог може продовжити ракетні атаки, хоча, вочевидь, їм знадобиться певна пауза для того, щоб поназбирати те, чим будуть атакувати. Бачимо активізацію розвідувальних БПЛА над територіальним морем України", - додала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні