--> Україна шокувала росіян своєю контратакою, - Bild | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна шокувала росіян своєю контратакою, - Bild

0
Україна шокувала росіян своєю контратакою, - Bild
Підрозділи української армії сколихнули російське військове керівництво раптовим наступом на окупованій Росією Донеччині.

Про це пише німецьке видання Bild, передає Еспресо.

У виданні зазначили, що під час локального наступу ЗСУ вперше цього року звільнили частини своєї території.

По-перше, командир російських найманців Євген Пригожин підтвердив надсекретний український наступ у вівторок, проклинаючи та лаючи 72-у бригаду російської армії.

Потім, підтвердження лідера тактичної групи "Азов" у вівторок ввечері. Протягом двох днів його бійці атакували росіян на південний захід від Бахмута і зрештою змусили їх тікати.

"Абсолютно непередбачувано вони прорвали фронт у понеділок, 8 травня, на південний захід від Бахмута, звільнили до восьми квадратних кілометрів території, яка була окупована з січня, та вбили до 64 загарбників. Інших взяли в полон", - зазначили аналітики видання.

У виданні вважають, що цей успіх на Сході дуже вплинув на моральний стан України . Оскільки країні вперше вдалося не тільки зупинити просування Росії навколо міста Бахмут, за яке точаться бої з вересня, але навіть відбити її.

За останні вісім місяців все йшло лише в одному напрямку, а саме на захід, українська контратака доводить, що армія країни може закріпитися саме там, де Росія робить все, щоб досягти хоча б невеликого успіху. З російського боку втрата лише восьми квадратних кілометрів розбомблених окопів викликала шок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні