Росіяни влаштували істерику та розкритикували владу рф: що сталося

0
Росіяни влаштували істерику та розкритикували владу рф: що сталося
У громадян держави-терориста Росії стався черговий напад істерики через те, що Україна одержує від союзників військову допомогу для боротьби з окупантами.

Росіяни так засмутилися через передачу нашій армії крилатих ракет Storm Shadow, що навіть почали критикувати владу в РФ, пише Обозреватель.

Жителі Росії заговорили про зраду через те, що їхня влада ніяк уже не реагує на так звані "червоні лінії". Істерику росіяни влаштували в одному із пропагандистських Telegram-каналів.

За традицією, росіяни насамперед згадали про ядерну зброю і почали погрожувати всьому цивілізованому світу знищенням. При цьому в РФ поскаржилися, що Кремль не діє і звинуватили військово-політичне керівництво Росії у зраді.

Після того, як на полі бою в Україні було знищено близько двохсот тисяч окупантів та спалено тисячі одиниць техніки, росіяни засумнівалися у словах спікерів Кремля про те, що військова допомога Україні нібито не впливає на перебіг війни.

"Це вже не ескалація, а зрада": росіяни влаштували істерику через Storm Shadow для України і розкритикували владу в РФ

Також громадяни країни-агресора згадали про так звані "червоні лінії" і поскаржилися, що влада РФ ніяк не відповідає на дії міжнародних союзників України. Водночас росіяни вкотре проявили своє терористичне нутро та закликали бомбити цивільну інфраструктуру в Україні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні