Що буде з доларом у найближчі дні: українцям дали прогноз

0
Що буде з доларом у найближчі дні: українцям дали прогноз
Курс долара в Україні до кінця поточного тижня не дасть неприємних сюрпризів. Найближчими днями готівковий курс продовжуватиме штовхати вниз конкуренцію на ринку. Проте значної динаміки при цьому не спостерігатиметься.

Такий прогноз зробила директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Ганна Золотько, пише 24 канал.

У перший тиждень травня готівкова гривня тримала курс на зміцнення і за сім днів зросла на 10 копійок — 37,6–37,65 гривні за долар.

"Ці тенденції в основному спровоковані двома великими системними банками, які особливо сильно конкурують з небанківськими обмінниками за попит населення на валюту. продажу іноземної валюти - минулого тижня вона значно скоротилася", - сказала банкірка.

За словами Золотько, до кінця поточного тижня, 14 травня, значної динаміки на валютному ринку не варто очікувати. Цими днями, найімовірніше, буде продовження вже заданої тенденції.

"На мій погляд, найближчими днями вартість готівкового долара коливатиметься в рамках 37,3–37,9 гривні за долар" - вважає Ганна Золотько.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні