--> У Луцьку п'ятеро молодиків побили військовослужбовця. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п'ятеро молодиків побили військовослужбовця. ВІДЕО

1
У Луцьку п'ятеро молодиків побили військовослужбовця. ВІДЕО
У центрі Луцька компанія з п'яти молодиків побила військовослужбовця, який нещодавно повернувся з Авдіївки.

Про цей інцидент повідомили в соцмережах, пише Конкурент.

У Луцьку на вулиці Лесі Українки п'ятеро молодиків напали на військовослужбовця, бо їм не сподобалося, як він на них подивився. Хлопець сказав агресивним юнакам, що тиждень тому повернувся з Авдіївки і намагається оговтатися та повернутися до нормального життя. Проте хуліганів це не зупинило – вони продовжували бити військовослужбовця.

Свідками інциденту були дівчата, проте ситуація їм видалася кумедною, тож вони сміялися і навіть не намагалися припинити конфлікт.

Через деякий час в соцмережах опублікували відео, на якому троє молодиків просять вибачення у військовослужбовця. Хлопцям – від 20 до 22 років. Усі вони, з їхніх слів, усвідомили, що вчинили погано, і пообіцяли, що такого більше не повториться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих ублюдків в воєенкомат а військовий що простив дав можлиість їм продовжувати безчинства такі нелюди каяття не розуміють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні