Гороскоп на 14 травня: день, коли можна руйнувати старе заради чогось нового

0
Гороскоп на 14 травня: день, коли можна руйнувати старе заради чогось нового
День пробудження потужної моральної та фізичної сил, які уможливлять будь-які звершення.

Щоправда, з урахуванням того, що на календарі вихідний день, найімовірніше, йтиметься про вирішення побутових та господарських питань, але – найграндіозніших і глобальних. Все, що застаріло і віджило свій вік, можна без жалю руйнувати заради чогось нового та перспективного – головне, діяти не з натхнення, а під контролем розуму – він не підведе, пише ТСН.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 14 травня для Овнів

Обдурити сьогодні можуть навіть найближчі люди: зрозуміло, зроблять вони це з кращих – благих – спонукань, але суть вчинку від цього не зміниться: брехня – навіть заради порятунку – однаково залишиться брехнею.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 14 травня для Тельців

День сприятливий для господарського клопоту будь-якої складності: можна робити прибирання – як щотижневе, так і генеральне, а також планувати ремонт та ставати до його здійснення.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 14 травня для Близнят

Незважаючи на вихідний, можна розпочинати реалізацію професійних проєктів, які ви тривалий час відкладали на потім: складуться максимально сприятливі обставини для їх втілення в життя.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 14 травня для Раків

Будь-який план, який ви вирішите скласти цього дня, має бути максимально конкретним і докладним: чим більше деталей ви врахуєте та зафіксуєте у його пунктах, тим краще ви його виконаєте.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 14 травня для Левів

День, коли не варто ризикувати – ні у професійних, ні у фінансових питаннях: замість очікуваного прибутку можна буде отримати збиток, тож краще діяти за принципом "тише їдеш – далі будеш".

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 14 травня для Дів

Залишіть за оточенням правило на власну думку, навіть якщо вона суперечить вашій, інакше посваритеся ви легко, а миритиметеся довго і болісно – не варто до цього доводити.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 14 травня для Терезів

Поставивши перед собою мету, важливо йти до неї прямо, не відволікаючись на дрібниці, які іноді виникатимуть і вимагатимуть до себе уваги, інакше ризикуєте весь день тупцювати на місці.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 14 травня для Скорпіонів

День, коли необхідно бути скромнішим: не демонструвати оточенню власні досконалість і перевагу, навіть якщо об'єктивно вони мають бути, – людям це гарантовано не сподобається.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 14 травня для Стрільців

Головне сьогодні — дотримуватися міри у всьому — починаючи з харчування і закінчуючи спілкуванням з оточенням: не варто переходити межу, що відокремлює стриманість від вседозволеності.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 14 травня для Козорогів

Варто скористатися вихідним днем і вирушити на природу: неважливо, це буде поїздка на дачу або похід до найближчого парку — головне, зміна картинки за вікном і необхідне для здоров'я свіже повітря.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 14 травня для Водоліїв

Важливо дотримуватись максимальної обережності у поводженні з газовим та електричним обладнанням: за можливості – благо, на календарі вихідний – краще взагалі його не вмикати.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 14 травня для Риб

День, незважаючи на його вихідний статус, сприятливий для проведення фінансових операцій – наприклад, домовленостей щодо укладання важливих контрактів, особливо тих, що розраховані на тривалу перспективу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні