--> Який одяг не можна вдягати, щоб не накликати лихо й бідність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Який одяг не можна вдягати, щоб не накликати лихо й бідність

0
Який одяг не можна вдягати, щоб не накликати лихо й бідність
Деякі речі можуть принести лихо у ваше життя, адже носити їх не найкраща ідея. В це здавна вірили українці, ретельно ставлячись до одягу. З давніх часів до нас дійшло багато, пов'язаних з цим прикмет, пише Styler.

Одяг ваших батьків
Кажуть, що кожна річ має енергетику свого господаря, яка просто так не відпирається і не "вивітрюється". Особливо сильно енергетика передається близьким родичам.

Тому щоб не накликати на себе біди й не взяти гріхи ваших батьків, краще не доношувати за ними одяг.

Речі небіжчиків
Ось цей одяг може становити серйозну небезпеку. Наші предки вірили, що він може нашкодити здоров'ю або в житті почнуть виникати серйозні неприємності.

Речі покійного краще спалювати або передавати нужденним. Однак це правило не поширюється на фамільні коштовності - їх варто зберігати і користуватися.

Речі, пов'язані з поганим минулим і негативними спогадами
Якщо у вашій шафі є речі, які нагадують вам про негативну подію у вашому житті, краще від неї позбутися. Наприклад, сукня, в якій ви сходили на невдале побачення, чи штани, в яких ви впали і зламали ногу...

Речі, які викликають у вас негативні емоції, не варто носити, навіть якщо вони нові і гарні.

Монохромний одяг
Психологи кажуть, що кожен колір має свій певний вплив на настрій людини, допомагаючи розкриватися з різних боків і граней

Якщо у вашому гардеробі переважає вбрання якого одного кольору, розбавте його іншими відтінками, не бійтеся змінюватися і ваше життя заграє новими барвами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні