--> Чоловік та жінка вбили пенсіонерку, щоб вкрасти 24 тисячі гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік та жінка вбили пенсіонерку, щоб вкрасти 24 тисячі гривень

0
Чоловік та жінка вбили пенсіонерку, щоб вкрасти 24 тисячі гривень
У Дрогобичі чоловіка засудили за вбивство, а його спільницю за розбій.

Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Прокурори в суді довели, що у січні 2022 року в одному із міст Дрогобицького району засуджені приїхали продавати мед. Для того, щоб нібито продати свій товар, вони прийшли до помешкання, де проживала самотня 80-річна жінка.

Поки чоловік відвертав увагу пенсіонерки, 29-річна жінка проникла у будинок потерпілої і обшукавала його. Власниця будинку почула шурхіт в кімнаті і зрозуміла, що її намагаються обікрасти, та почала кликати на допомогу. Тоді обвинувачений напав на стареньку, вдарив кулаком кілька раз по обличчі та заштовхав її в кімнату.

Чоловік зв’язав їй руки, а щоб вона не кричала, засунув її в рот рушник, який зав’язав вузлом. Його спільниця у цей момент крала гроші та інші цінні речі пенсіонерки. З награбованим вона залишила будинок.

28-річний чоловік обмотав светр довкола шиї потерпілої, так, щоб перекрити доступ повітря до дихальних шляхів. Жінка померла від удушення. Після цього зловмисник продовжив пошук цінних речей померлої.

Спільники награбували речей на 24 тисячі гривень та покинули місце злочину. Жінку знайшли мертвою родичі через два дні після її смерті.

Правоохоронці затримали зловмисників. Чоловіка засудили до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна, його спільницю — до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні