Скільки росіян хочуть, щоб путін завдав ядерного удару по Україні

0
Скільки росіян хочуть, щоб путін завдав ядерного удару по Україні
Близько третини росіян вважають виправданим кроком, якщо очільник Кремля Володимир Путін завдасть по Україні ядерного удару.

Такі цифри наводить "Леванда центр", яке провело соцопитування серед росіян, пише ТСН.

"Найбільше опитаних, які виправдовують потенційне використання ядерних озброєнь в Україні, зосереджено серед росіян 25-39 та 40-54 років (по 32%), тих, хто схвалює роботу Путіна на посаді глави держави (32%) і хто вважає, що справи в країні йдуть у правильному напрямку (33%), а також серед респондентів, які довіряють ТБ, Інтернет-виданням та Telegram-каналам як основним джерелам інформації (близько третини)", - йдеться у результатах соцопитування.

Тих, хто вірить, що російське керівництво готове застосувати ядерну зброю в Україні у разі потреби - 29%. Зворотної думки дотримуються 60%.

Найбільше респондентів, які бачать таку готовність керівництва Росії, - серед росіян 25-39 років (34%).

Загальноросійське опитування проведено 20 -26 квітня, участь у ньому взяли 1623 особи віком від 18 років і старше у 137 населених пунктах, 50 суб'єктах РФ. Дослідження проводиться вдома у респондента шляхом особистого інтерв'ю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні