Названо ще одну категорію чоловіків, яка може виїхати з України

0
Названо ще одну категорію чоловіків, яка може виїхати з України
Виїжджати за кордон України під час воєнного стану та загальної мобілізації можуть лише деякі категорії чоловіків, у тому числі й тимчасово непридатні до військової служби. Проте за межі країни їм знадобляться певні документи, пише Телеграф.

У Державній прикордонній службі України детально пояснили, як ця категорія громадян може перетнути кордон і які в цьому випадку є нюанси.

Так, згідно з абз. 3 ч. 1 ст. 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" призову на військову службу не підлягають військовозобов’язані, визнані в установленому порядку особами з інвалідністю або відповідно до висновку військово-лікарської комісії тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я на строк до шести місяців.

Виїзд буде дозволено на підставі довідки про інвалідність або укладання ВЛК про тимчасову непридатність. Однак варто зазначити, що чоловікам після закінчення зазначеного терміну потрібно буде повторно пройти медичну комісію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні