Чому у літаку не можна носити шорти

0
Чому у літаку не можна носити шорти
За словами бортпровідника Томмі Чімато, тулити голову до вікна літака і носити шорти під час польоту — це дві практики, яких краще уникати будь-якою ціною, пише ТСН.

Він пояснив: "Не засинайте та не нахиляйтеся головою до вікна. Ви не єдиний, хто це зробив, і ви не знаєте, скільки людей чи дітей витерли руки чи інші речі по всьому вікну. Це те саме, що й вікно: ніколи не знаєш, наскільки буде чисто, тому, якщо у вас є штани, у вас буде менше мікробів".

Одягнувши довгі штани, пасажири уникають прямого контакту з сидінням і будуть більш захищені від мікробів у літаку, вважає стюарт.

Оскільки ноги та шкіра в цілому добре перешкоджають проникненню бактерій і мікробів, сидіння на чомусь невидимо брудному може бути проблемою лише в тому випадку, якщо ви якимось чином перенесете цей бруд до рота.

Вбиральня вважається одним з найбрудніших місць у літаку, і член екіпажу закликав пасажирів не торкатися кнопки змиву.

Він сказав: "Ніколи не торкайтеся кнопки змиву голими руками. Чесно кажучи, це просто супер антисанітарно і досить грубо, тому коли ви змиваєте, використовуйте серветку або тканину, яка є в туалеті".

Далі Томмі дав декілька загальних порад, таких як пиття великої кількості води перед польотом, щоб уникнути зневоднення. Якщо пасажири почуваються погано під час польоту, він закликав їх поговорити з екіпажем, а не тримати це в собі.

"Не бійтеся. Тому якщо вам потрібна їжа, вода або сумка від повітряної хвороби, будь ласка, повідомте нам про це", — додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні