У Волинській області поховають двох військових, які загинули на сході України. ФОТО

1
У Волинській області поховають двох військових, які загинули на сході України. ФОТО
У середу, 17 травня, в Луцьку попрощаються із загиблим на Луганщині воїном Віталієм Шевчуком, повідомили у міській раді.

«17 травня жителі Луцької громади прощатимуться із старшим стрільцем 1 десантно-штурмового відділення 1 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону Віталієм Шевчуком», - йдеться у повідомленні.

Відспівування Героя-захисника відбудеться об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці.

35-річний лучанин Шевчук Віталій Петрович загинув 8 травня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України в районі населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

Поховають Ігоря Шевчука на міському кладовищі у селі Гаразджа.

«Вклоняємося твоєму подвигу, Герою. Дякуємо за оборону України і всіх нас!» - висловлюють співчуття рідним Героя.

У Горохівській громаді Луцького району прощатимуться із 35-річним Героєм Андрієм Кислюком.

У вівторок, 16 травня, о 15.00 загиблого Героя Андрія Кислюка зустрічатимуть в місті Горохів біля Хреста – пам’ятника «Борцям за волю та незалежність», повідомили у Горохівській громаді. Волинян просять гідно зустріти Захисника України.

20 березня Андрію Кислюку виповнилося лише 35 років. Герой загинув 13 травня поблизу населеного пункту Лиман Перший, Куп'янського району.

У середу, 17 травня, об 11.00 годині траурний кортеж від батьківського дому вирушить до храму Зачаття святої Анни села Підбереззя, де проходитиме чин похорону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ім'я полеглого героя Шевчук Віталій чи Ігор? У вас є редактор?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні