Українців попередили про загрозливі години ракетних атак рф

0
Українців попередили про загрозливі години ракетних атак рф
Дуже важко сказати, за яким алгоритмом Росія визначає час атак по Києву та Україні загалом. Утім, можна судити з того, що РФ постійно намагається здійснювати їх ввечері або вночі.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

На його думку, російська армія розраховує на втомленість українських розрахунків на системах протиракетної оборони. Тому завдає ударів у нічний або передранковий час, як минулої ночі.

“Я так розумію, що вони розраховують на втомленість наших спостерігачів. Дивіться: третя година ночі, людина фізично хоче спати, вона втомилася. Пильність цього оператора, вона може бути трошки пригнічена. Вони на це і сподіваються. Вдень усі бадьорі, всі дивляться на екран і пильнують, досягти успіху шансів дуже мало. Тому вони застосовують переважно нічний або передранковий час”, — відповів Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні