--> Під Бахмутом загинув 22-річний старший солдат. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Бахмутом загинув 22-річний старший солдат. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув 22-річний старший солдат. ФОТО
22-річний старший солдат Віталій Шаповал загинув 11 травня внаслідок вогнепального поранення на Бахмутскому напрямку. Про це повідомляється на офіційному сайті Світловодської міської ради.

Віталій Шаповал народився 7 липня 2000 року у селі Павлівці. У 2017 році закінчив КЗ "Павлівське НВО загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Світловодського району (нині КЗ "Павлівський ліцей "Гранд" Світловодської міської ради).

"Веселий, життєрадісний хлопець, який завжди був готовий прийти на допомогу, — каже директорка "Павлівського ліцею "Гранд" Тетяна Іванівна Горєва. — Віталій любив спорт, футбол, хортинг (у цьому виді спорту досяг певних результатів). Цікавився гуманітарними предметами. Жоден шкільний концерт не відбувався без участі Віталія. На жаль, втрачаємо кращих. Дуже шкода. Співчуваю рідним і близьким. Втрата непоправна".

Служив в армії, був в АТО. Разом із братом Володимиром був у числі перших, хто долучився до ТрО.

18 липня 2022 року був мобілізований. Служив оператором-вогнеметником. 11 травня 2023 року загинув внаслідок вогнепального поранення на Бахмутскому напрямку.

У Віталія залишилися батьки, брат, дружина. Менше місяця назад Віталій одружився. Батько Віталія — Микола Васильович — стоїть на захисті України.

Прощання з полеглим воїном відбудеться у п’ятницю, 19 травня, о 10:00 біля Павлівського сільського Будинку культури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні