--> Де зараз Потап: відверте зізнання співака | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де зараз Потап: відверте зізнання співака

0
Де зараз Потап: відверте зізнання співака
Український продюсер і репер Потап неодноразово піддавався хейту через те, що не перебуває в межах України. На це він відповідає: "Я не буваю в одному місці. Це пов'язано зі специфікою моєї роботи зараз", пише ТСН.

Артист розповів, що виступає на благодійних концертах, проводить аукціони і допомагає українській армії. Все це вимагає його особистої присутності і неважливо де саме - в Україні, Європі чи Америці.

"У мене дуже великі зв'язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я отримую гроші і допомогу саме за кордоном. І перебуваю там, де на цю хвилину можу бути найбільш корисним", - сказав Потап.

Він додав, що виступає гарантом перед людьми, з якими домовляється про допомогу для нашої країни. Тому настільки і важлива його особиста присутність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні