У парку на дереві повісився 33-річний чоловік. ФОТО

0
У парку на дереві повісився 33-річний чоловік. ФОТО
У середу, 17 травня, у Левандівському парку у Львові перехожі побачили на дереві повішеного чоловіка. Загиблим виявився 33-річний львів’янин. Обставини інциденту з’ясовує поліція.

Як розповіли ZAXID.NET в поліції Львівщини, інцидент трапився у середу вранці на вул. Широкій. Близько 10:50 перехожі побачили на дереві у Левандівському парку повішеного чоловіка та повідомили в поліцію та швидку допомогу.

«На місці працювала слідчо-оперативна група. Особу загиблого встановили – це 33-річний львів’янин. Попередньо відомо, що на тілі не виявили ознак насильницької смерті. Тіло скерували на експертизу», – повідомили в поліції.

Тіло знімали з висоти близько п'яти метрів. Медики швидкої допомоги, які прибули на місце, констатували смерть до приїзду. Попередньо відомо, що чоловік провисів на дереві вже деякий час.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст 115 ККУ з приміткою «самогубство».





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні