Під Бахмутом загинув відомий український фотограф. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув відомий український фотограф. ФОТО
Під Бахмутом на фронті загинув фотограф-натураліст Денис Кривий. Фотограф загинув, намагаючись урятувати поранених побратимів.

Про це повідомив Інститут масової інформації, пише Апостроф.

За даними ІМІ, Кривий став 58-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії.

Денис Кривий - український фотограф-натураліст, публікувався у National Geographic. Він отримав міжнародну премію FIAP - це найпрестижніший конкурс фотохудожників у Європі. Велика кількість його робіт була представлена на Миколаївщині: в путівниках, гайдах туристичних по території "Бузькому Гарду". Він тісно співпрацював з цим Національним парком. Також брав участь у фотовиставках у різних містах України та Європі, зокрема у Києві, Ужгороді, Івано-Франківську, Рівному, Житомирі, Первомайську, Косові. Окремі роботи Дениса зберігаються й в приватних колекціях на території держав Європи, Північної Америки та Азії.

Навесні 2022 року Денис долучився до оборони України як доброволець і вступив до Сил спеціальних операцій. У нього залишилися дружина та двоє доньок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні