На Волині попрощалися з двома загиблими Героями. ФОТО

0
На Волині попрощалися з двома загиблими Героями. ФОТО
У Луцьку попрощалися з двома військовими, життя яких обірвалося на Сході України. У середу, 17 травня, у Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали 36-річного Віталія Шевчука та 32-річного Тараса Михна.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Лучанин Віталій Шевчук (1987 р. н.) був старшим стрільцем у складі 1-го десантно-штурмового відділення 1-го десантно-штурмового взводу 6-ї десантно-штурмової роти 2-го десантно-штурмового батальйону.

Загинув 8 травня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

Тарас Михно (1991 р.н) помер 10 травня 2023 року у місті Куп’янськ Харківської області.

«Ми прийшли до храму, щоби підтримати родини наших померлих, і разом з тим заявити, що смертю нас не залякати. Не перемогти нас через те, що хтось наставив на нас зброю. Ми не боїмося, тому що захищаємо свою землю, свій край, свою родину. Тож будемо молитися про Царство Небесне для померлих і будемо просити милосердного Бога, щоб він допоміг нам здолати ворога», – сказав у скорботній промові декан кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Микола Нецькар.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні